Kaffe

Klassikerne – det sikre valg

Vi er meget fokuseret på at finde de bedste kaffebønner til prisen samt tilbyde de bedste maskiner med de mest effektive kaffebryggere.  Dette giver et resultat som er til perfektion hver eneste gang, en god fyldig kop kaffe, som brygges ved at trække den optimale mængde æsteriske olier ud af kaffebønnen, som samtidig reducerer forbruget af kaffebønner.

Hvis man ser dette udfra et virksomhedssynspunkt, hvor der drikkes mange kilo kaffe om året, så er kvalitetsbrygning afgørende for at kunne producere en højkvalitets kop til en lav pris.

Gennem generationer og gennem tiden har vores producent udviklet fantastike opskrifter. Vi har taget det bedste og sammensat nogle sublime smagsoplevelser skræddersyet præcist til det formål I har behov for.

Nogle eksempler på vores klassikere:
Italiano Rica blandingen
French Roast Blandingen
Java Blandingen
Santos blandingen

Single Origin kaffe er betegnelsen for rene kaffebønner, hvor der ikke er andet i end “præcis-hvor- kaffen-stammer-fra”. Det er oplevelsen af præcis de nuancer og den smag, som den enkelte kaffe har. Alle sorter og distrikter er helt specielt udvalgte – alle af bedste kvaliteter fra hvert sit område. Med dette valg sikrer du dig at støtte bæredygtighed og ordentlige forhold for de mennesker, der håndplukker hvert eneste kaffebær.

Med import af specialkaffe fra mere end 40 forskellige lande, har vi – og kan skaffe – alt, næsten uanset dine præferencer for særligt udvalgt kaffe. Vi importere og rister til vores kunder, helt ned til de enkeltes specifikke ønsker

Kaffe er ikke bare kaffe: “Gi’r du lige en kop kaffe?” eller “Jeg kommer lige forbi til en kop kaffe.” Sætninger vi hører hver dag og bruger selv.

Hvilken kaffe inviterer du dine kunder på? Hvad siger kaffen om dig? Om dit firma? Mennesker falder til ro ved smagen af god kaffe. Bliver nærværende og lytter.

Tænk, hvis du så på vej ud af døren lige kan give kunden den kaffe med under armen. Den smag og oplevelse. Det betyder at kunden vil tænke på dig, hver gang der falder ro over dagen og når det er tid til hygge og afslapning. Og kundens naboen vil spørge hvor du har den kaffe fra? Frem fra køkkenskabet kommer nu din pose med dit logo på og din nye kunde vil helt automatisk lave reklame for dig.

Gamle traditioner

Aftaler du kan regne med. Personlig betjening. Kvalitet. Udsøgte råvarer. Håndplukkede. Sammensat med sjæl og maskulin kærlighed. Hver og én. Ristet med nænsom hånd på 100 år gamle traditioner. Med ungdommens energi og fandenivoldskhed og den gamle mands erfaring.